fbpx
AGM ADAM ke-3.

AGM ADAM ke-3.

1 Mei 2019, Damansara Damai:- Telah berlansungnya Annual Grand Meeting (AGM) atau mesyuarat agung ADAM yang ke-3 bagi sesi 2019/2021 yang bertempat di Damansara Damai, Selangor. Mesyurat agung dikerusikan oleh pengerusi ADAM, Sr Jailani Jasmani. Turut hadir ke mesyuarat ahli majlis tertinggi adalah ustaz Muhammad Nasib Zawawi selaku timbalan pengerusi ADAM, ustaz Fakhruddin Ar Razi Abdullah selaku setiausaha ADAM, Ahmad Dhiak Abdul Halim selaku timbalan setiausaha dan Haji Azmi Mohd Tawil selaku bendahari ADAM.

 

Majlis dipenuhi dengan ahli jawatankuasa yang lain iaitu Dato’ Muhammad Zakariah, Ir Zaifuddin Mohd Idris, Professor Jamel Othman, Amaluddin Ahmad, Sara Dalip dan Azian Ahmad. Jawatankuasa audit dalaman iaitu Zamros Radzi dan Ahmad Fawzal Mohd Noor turut hadir bersama. Selain itu, jawatankuasa pemegang amanah iaitu ustaz Hashim Ahmad, Ahmad Baie Jaafar dan Zulkifli Awang Kechik.

Terima kasih kepada semua ahli jawatan ADAM atas komitmen kehadiran anda hadir ke mesyuarat agung kali ini. Semoga misi dan visi ADAM sama-sama kita jayakan dengan penuh harmoni dan berhikmah.

Posted in: